Over ons

 

Kati Rook, is de oprichter / eigenaar van Nordic Decor, de exclusieve importeur en wederverkoper van het Finse merk PENTIK, in Nederland.

In 2016 verhuisde ze van haar geboorteland Finland naar Nederland met haar Nederlandse man en twee katten. In april 2017 opende ze haar Pentik winkel in Utrecht. Als jong meisje bewonderde en hield ze al van Pentik producten. Zij beschouwt het dan ook een eer om het merk in Nederland te mogen vertegenwoordigen. Zelf is ze geboren in Rovaniemi, de hoofdstad van Fins Lapland omringt door de natuur die de inspiratie is voor Pentik.

Pentiks gezellig Scandinavische stijl, met de magie van Lapland, past volgens haar goed bij de Nederlandse interieurstijl.  In haar Pentik winkel in Utrecht wil ze haar klanten meer bieden dan alleen mooie producten, maar ook een ervaring van de Scandinavische manier van leven en verhalen achter de producten.

 

Nordic Decor

KvK 67851401

Opgericht 19.01.2017, Utrecht, Nederland

Enige importeur en verkoper van het merk PENTIK in Nederland

Zowel het Nordic Decor kantoor als de PENTIK winkel zijn gevestigd in hetzelfde pand aan het Oudkerkhof 38, 3512GL, Utrecht, Nederland.

Please wait...

We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue to use our website, you accept the use of cookies. Read more from here